« Tilbage

Velkommen til Jan

Skrevet d. 25/05-2016 af: TFGF Håndbold

Sommertræning, ny tilværelse i 3. division, nye spillere og ny træner, skal være med til at få TFGF tilbage på sporet på vej mod 2. division.

Tirsdag d. 24. maj 2016, er første gang at Jan Erik Djurhus, står i spidsen for Tarm-Foersum GF håndbold damer i 3. division.

Meget er ændret siden aftalen blev skrevet under tilbage i marts måned. Den gang snakkede man 2. division, men desværre er alt ikke gået den vej, og Jan har kunne se med fra sidelinien de sidste måneder, hvordan vigtige kampe er blevet tabt, og tilværelsen nu hedder 3. division.

Men som Jan siger: ”det er ærgerligt, men vi skal have fat i bolden igen, og vi tager udfordringen op sammen, vi må kæmpe os ud af dette.

Jan og klubben har givet hinanden hånden på, at nu skal det vendes, og vi skal kigge op sammen og ikke ned, vi vil op igen, hvor klubben mener de hører til.

Jan Erik Djurhus, kommer til Tarm, med en lang trænergerning, som strækker sig 20 år tilbage. De sidste år, har han trænet herrer i SGI, men damehåndbold er ikke ukendt, Svendborgs 2. divisions damer, har tidligere haft glæden af at have Jan på sidelinien, så han kender gamet.

Men han har også haft muligheden at have et år på Færøerne som træner, hvilket var en helt anden oplevelse.

Privat er Jan bosiddende i Esbjerg med familien, men ser frem til at blive en del af klubben i Tarm.

TFGF-Håndbold vil gerne byde Jan velkommen til Tarm, vi glæder os til rigtig mange timer sammen, og håber vi sammen får et fantastisk år.

Hovedsponsor

Platin Sponsor

Guld Sponsor

Sølv Sponsor

vi sponserer også tfgf håndbold