« Tilbage

Tak for denne sæson

Skrevet d. 30/06-2016 af: TFGF Håndbold

Sæsonen 2015/2016 har budt på mange op- og nedture for vores 2. division damer, desværre resulterede det i at TFGF Håndbold er at finde i 3. division til den kommende sæson.
Det har langt hen af vejen været en tæt pulje, en enkel vundet kamp gav topplacering og omvendt, en enkel tabt kamp gav bundplacering.
 Vi løb desværre ind i skader på flere spillere kort før jul og det resulterede i bundplacering ved juletid.
Efter nytår var alle de skadede spillere klar igen, det så rigtig godt ud og vi spillede os igen op til en placering i midten af puljen.
I sidste halvdel af turneringen skulle vi op mod de fire ligareserve hold og det blev for stor en mundfuld, som resulterede i en 11. plads.
Det stod klart, at vi skulle kæmpe mod et hold fra 3. division om at forblive i 2. division næste sæson.
Vi må desværre erkende, at vi trak det korteste strå og vi nu er at finde i 3. division næste sæson.
Klubben har været samlet for at fastsætte forventningerne til næste sæson. Oprykning til 2. division er det klare mål. Hvis et hold skulle trække sig i 2. division og vi tilbydes pladsen, bliver det et klart ja.
Som divisionsklub giver det en tro på fremtiden. Der arbejdes benhårdt med ungdomsspillerne og vi har troen på, at vi inden for ganske få år kan spæde vores 1. hold med egne talenter.
Det er en rigtig god følelse.
 
Vi har rigtig mange glade unge mennesker, der kommer i hallen hver dag. Træner benhårdt, og nyder det sammen med alle de mange frivillige i klubben.
Listen er lang med frivillige. Når vi tæller alle med der yder stort som småt, ender vi på små 100 personer. Uden dem ville TFGF Håndbold ikke være muligt.
TFGF er meget mere end vores første hold damer. TFGF er også en breddeklub, hvor der er plads til alle. Vi kan alle være stolte af at være en del af dette fællesskab og jeres bidrag er med til at holde liv i troen på, at TFGF fortsat kan være et åndehul for børn, unge og ældre, der elsker håndboldmiljøet.
 
Ungdoms afd.
Vi har ”Knæk Åen” samarbejde med Skjern Håndbold. Vores U16 piger 2. division blev Jyske Mestre.
U14 piger 1. division fik en flot anden plads ved Jysk Mesterskabet.
U14 drenge tabte en tæt kamp i semifinalen ved Kredsmesterskabet.
U12 og U10 drenge og piger – der har været flere hold på årgangene.
 
Mini afd.
U4, 5, 6, 7 & 8 – der har været 12 tilmeldte hold på årgangene, hvilket vi er meget stolte af.
 
I klubben er der også plads til senior hold på breddeplan, vi har mønstret både senior damer, -herrer og et stort hold Håndboldfitness damer og herrer.
 
Vi glæder os til vi ses til næste sæson.
 
Venlig hilsen
TFGF Håndbold

Hovedsponsor

Platin Sponsor

Guld Sponsor

Sølv Sponsor

vi sponserer også tfgf håndbold